TÉRBURKOLÁS.hu

delperspekt@invitel.hu

+3620 956-2510

Tisztelt Építtető, Tisztelt Megrendelő!

Engedje meg, hogy néhány mondatban bemutassam Önnek cégünket, az Dél-Perspekt Kft -t.

Vállalkozásunk építőipari kivitelezésre szakosodott cégként kezdte meg működését 2009-ben. A jelenlegi tulajdonosok közül építészmérnökként, gépészmérnökként tevékenykedtünk, az építőipar különféle területein. Többéves szakmai tapasztalat megszerzése után döntöttünk a saját cég alapítása mellett.

A kezdeti nehézségeket leküzdve a kitartó és precíz munka eredményre vezetett. Eleinte családi házak építése, felújítása jelentette munkáink zömét, mára nagyobb volumenű intézményi, ipari létesítményeket, társasházakat is kivitelezünk. Cégünk az eltelt évek során jelentős fejlődésen ment keresztül, mind a munkáink méretét, mind bevételünket tekintve. A saját alkalmazotti munkaerőnkön kívül folyamatosan foglalkoztatunk külső cégeket is. Mára kipróbált és megbízható alvállalkozói kör áll mögöttünk. Számos akadályt leküzdve építettük vállalkozásunkat, bővítettük megrendelőink körét és igyekeztünk Őket egyre bővülő szolgáltatásainkkal kiszolgálni, elvárásaiknak megfelelni. Munkáink során a megrendelői igények álltak és állnak a középpontban, melyhez adjuk a szakértelmünket, tapasztalatunkat, nagy hangsúlyt fektetve a precizitásra. Tevékenységünk megfelel a legmagasabb minőségi előírásoknak és követelményeknek is.

Sikerünk kulcsa az évek során megszerzett tapasztalat, nagy hangsúlyt fektetve a precizitásra. Az elmúlt 9 év alatt több mint 100 kivitelezésre szerződtünk és valósítottuk meg azokat megbízóink elégedettségére. Többek között intézményeknek ( Csongrád Megyei Kormányhivatal, Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata, Magyar Tudományos Akadémia stb.), vállalkozásoknak és magánszemélyeknek végeztünk építőipari kivitelezést

Mindent elkövetünk annak érdekében, hogy mind intézményi, mind lakossági megrendelőink elégedettek legyenek munkánkkal, ezt igazolja, hogy cégünknek fennállása óta peres ügye nem volt.

Amennyiben építkezne, felújítana, esetleg szakember segítségére, véleményére lenne szüksége, kérem, forduljon hozzánk bizalommal.

Bízom benne, hogy a közeljövőben Önt is az ügyfeleink között tudhatjuk és együttműködésünk sikeres lesz.